Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Panki „PND” savu jauno albumu prezentēs arī Liepājā

© Publicitātes foto

Jau šo sestdien, 18. jūnijā, Liepājas kultūrvietā „Wise” notiks pankroka lielkoncerts par godu jaunā „PND” albuma „Nenosaukts” iznākšanai. 

„Liepāja nav nejauši izvēlēta kā “punk” lielkoncerta norises vieta: „PND” rīcībā precīzas statistikas nav, bet, ja būtu jāmin, kurā pilsētā ārpus Rīgas „PND” ir koncertējuši visvairāk, visticamāk, ka pareizā atbilde būtu Liepāja. Tātad tā ir likumsakarīga izvēle,” par gaidāmo koncertu saka tā ierosinātāji.

Liepājas koncertā piedalīsies tie paši viesi, kas maija beigās pamatīgi sašūpoja peldošo kultūras māju „Noass” Rīgā, kad notika pirmais jaunā „PND” albuma “Nenosaukts” prezentācijas koncerts: jaunās paaudzes monstri „Nikotīņi”, dusmīgās meitenes „ŠŅK”, ska panka grupa „All Day Long”, Latvijas pankroka celmlauži „Inokentijs Mārpls” un, protams, paši „PND”. Kā sveicienu koncerta galvenajiem dalībniekiem, katra grupa plāno nospēlēt kādu pašu aranžētu „PND” dziesmu kaverversiju. Koncerts notiks „Wise”, un tas „ir dēļu sporta veikals, kafejnīca un kultūrvieta ar savu šarmu, kas noteikti ir jāpiedzīvo klātienē,” apmeklēt pasākumu mudina „PND” solists Pavasars jeb Mārcis Pumpurs.