Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Būū un Beta Beidz iesaistās jokdziesmā par cilvēka un suņa mīlestību

© Publicitātes foto

Ar komisku dziesmu par cilvēka un suņa mīlestību debitējis ansamblis “kases grāvējs”, kura rindās – un arī šīs jokdziesmas klipā – var redzēt vairākus pazīstamus cilvēkus.

Iesākumā par pašiem dziesmas autoriem: “kases grāvējs” ir jauna muzikālā apvienība, kuras sastāvā ir Dr. Kaktuss (mūzikas producents Armands Varslavāns), Trešdiena (režisors Roberts Silavs) un Zirdziņš Vējskaris (dziesmu autore Ilze Fārte, pazīstama arī kā BŪ).

Ansambļa misija esot radīt dziesmas un videoklipus, kas liek cilvēkiem pasmaidīt. “Mēs gribam padarīt cilvēku dienas gaišākas,” skaidro grupas dalībnieki. Spriežot pēc viņu debijas dziesmas sociālajos tīklos radītās rezonanses, tas šai trijotnei ir izdevies.

Dziesma “Bobo” vēsta par kāda vīrieša mīlestību pret… viņa bijušās draudzenes suni. Klipā piedalās arī jau pieredzējusī influencere un TV raidījumu vadītāja Beta Beidz, bet galvenajā (tas ir, suņa) lomā ir jaunais un talantīgais aktieris Lapa Lapiņš, kuram ir pat savs “LinkedIn” profils. Dziesmas video versiju veidojuši Roberts Silavs un Miks Jeluškins. “Bija ārkārtīgs prieks strādāt ar šiem augstākās raudzes profesionāļiem,” stāsta režisors Roberts Silavs. Cik šī dziesma ir vērtīga no muzikālā viedokļa, un cik šis stāsts ir smieklīgs, lai katrs vērtē pats, taču interesanti tas viss ir - tas nav noliedzams.

“Dziesma ir balstīta uz patiesiem (un diezgan traumatiskiem) notikumiem. Daudzi ir bijuši attiecībās, kur šķiroties tu zaudē ne tikai seksa partneri, bet arī dzīvnieku, ko glaudīt. Tieši šāds stāsts notika ar mums,” atklāj ansambļa “kases grāvējs” dalībnieki.