Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Jauno Jāņu Orķestris” jaunajā dziesmā pievēršas alum un aicina uz ielīgošanu

© Publicitātes foto

Jaunfolka grupa “Jauno Jāņu Orķestris” publicē jaunu dziesmu “Kur tu biji, alutiņ” un aicina sastapt grupu vairākos ielīgošanas laika un vasaras koncertos.

Dziesmas “Kur tu biji, alutiņ” dainu tekstus atlasījis un sakārtojis Juris Kaukulis, arī mūzika ir viņa roku darbs, bet to aranžējis viss “Jauno Jāņu Orķestris” kopā. Skaņu ieraksta režisors un producents - Aldis Zaļūksnis.

“Dziesmas tapšanas stāsts un iemesls ir pavisam vienkārši. Svinot godus, grupa saprata, ka trūkst pašiem savas kārtīgas galda un prieka dziesmas, ko dziedāt visiem kopā. Dziesmā sastopas kopā būšanas, svinēšanas un arī laimīgas aizmiršanās prieks, slavinot latviešiem tik pazīstamo prieka avotu - alutiņu. Gatavojamies to jau pavisam drīz dziedāt kopā ar jums, tiekoties koncertos,” par jauno dziesmu saka tās mūzikas autors, JJO balss Juris Kaukulis.

Jāņu svētkiem tuvojoties, “Jauno Jāņu Orķestris” gluži loģiski top aizvien pieprasītāks arī koncertos. 18. jūnijā grupa paredzējusi uzstāties “Stirnu buka” pasākumā Gaiziņā, pēc tam 20. jūnijā plānota uzstāšanās Rīgā, VEF kvartālā, bet 23. jūnijs JJO kalendāros atzīmēts pat ar diviem koncertiem - Dikļu Neikenkalna dabas koncertzālē un Raiskumā, pasākuma “Limuzīns Jāņu nakts krāsā” ietvaros.