Atdzimst festivāls “Saldus Saule”

© Publicitātes foto

Pēc divu gadu pārtraukuma Saldū, Kalnsētas parkā, šovasar atgriežas festivāls “Saldus Saule”. Tas notiks 22. un 23. jūlijā, uz skatuves kāps gan leģendāras un visiem zināmas zvaigznes, gan arī pavisam nesen iepazīti mūziķi.

Šogad festivālā “Saldus Saule” uzstāsies “Dzelzs Vilks”, “Citi Zēni”, Ivo Fomins, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Dzeltenie Pastnieki”, “Sudden Lights”, Louie Fontaine, “Bloody Heels”, “Indygo”, “Colt”, “DivDiv”, “Rusted Wheel”, “Linga&Frišs”, “Opus Pro”, Johnny Salamander un citi. Pilna festivāla programma tiks izziņota vistuvākajā laikā.

Tāpat kā iepriekšējos festivālos, no piektdienas pievakares līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie upītes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, notiks atrakcijas, tiks rīkots festivāla gadatirgus, bet visam pāri - daudz labas mūzikas un “Saldus Saulei” raksturīgā īpaši siltā kopā būšanas un dzīves svinēšanas atmosfēra.

Jāatgādina, ka pirmais festivāls “Saldus Saule” notika tālajā 1987. gadā ar mērķi godināt talantīgā un leģendārā mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņu, un tas ir senākais no joprojām notiekošajiem vasaras rokfestivāliem.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.