Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Daudzu dziesmu autors Gatis Mūrnieks beidzot izdod jaunu dziesmu arī sev pašam

© Publicitātes foto

Dziedātājs un dziesmu autors, grupas “On My Way” līderis Gatis Mūrnieks kā dziesmu autors turpina sadarboties ar pazīstamiem pašmāju izpildītājiem, taču arī pats ik pa laikam izdod savas solo dziesmas.

Gata Mūrnieka līdz šim populārākās dziesmas ir duets ar Jenny May “Tikai sirds”, “Putnu balles” izpildītā “Pazust mākoņos”, Nikolaja Puzikova un Katrīnas Binderes “No ziemeļiem uz dienvidiem” u.c. Jaunākā Gata dziesma šoreiz ir sarakstīta… sev pašam. “Liesmām sarkanām” stāsta par sapnī satiktu meiteni.

“Kādu nakti sapnī redzēju meiteni, kurai es, šķiet, ļoti patiku un mēs sadraudzējāmies. Šis sapnis miegā bija tik spilgts, ka likās kā īstenība. No rīta pamostoties sapratu, ka tas bija tikai sapnis, un ka tādas meitenes, iespējams, uz pasaules nemaz nav. Tas bija tikai sapnis. Nolēmu, ka man šo vienkāršo stāstu vajadzētu pastāstīt plašākai publikai. Dziesma tam ir labākais un pateicīgākais veids, kā to paveikt,” stāsta Gatis.

Dziesmas tapšanu atbalstījuši arī mūziķa kolēģi no pazīstamās koncertvietas un kafejnīcas Jelgavas “Kreklukrogs”. “Sadarbība ar Gati aizsākās pagājušā gada vasarā, kad meklēju palīdzīgas rokas pasākumu organizēšanai Jelgavas “Kreklos”. Mums aizsākās ļoti veiksmīga sadarbība. Gatis pie mums arī pats uzstājies vairākas reizes, tieši tāpēc ļoti vēlējāmies atbalstīt jaunās dziesmas ierakstu un izdošanu,” stāsta “Kreklu” vadītājs Gundars Bēms.