Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Reperi Deniss un Reiks ar Holivudas cienīgu stāstu rada Holivudas cienīgu video

© Elina Halilova

Ar motivējošu un pacilājošu singlu “Pacel acis!” pašā vasaras sākumā par sevi atkal atgādinājuši mūziķis, cīņas sportists Deniss Stepanovs un reperis Reiks. Tam tapis arī videoklips, kura rašanās stāsts nudien ir ievērības cienīgs.

Pirms vairākiem mēnešiem grupas “Olas” reperis Reiks kopā hiphopa apvienības “Kreisais Krasts” pārstāvi Denisu Stepanovu devās uz ASV, lai piepildītu savu sapni un pieliktu spēcīgu punktu abu kopā radītajam singlam “Pacel acis!”. Tā bijusi spontāna ideja. “Bija Reika dzimšanas diena, 19. novembris. Sēdējām automašīnā, apspriedām idejas, kādam vajadzētu būt dziesmas klipam. Pieminam dziesmā Holivudu Beverlihilsu, Lasvegasu... Kāpēc gan nenofilmēt videoklipu tur, reizē izdzīvojot savu sapni, ja mums ir visas iespējas to izdarīt?! Biļetes nopirkām tajā pašā dienā,” atceras Deniss.

Interesanti, ka tikai divas dienas pirms paredzētā lidojuma uz ASV Denisam Lietuvā bija paredzēts aizvadīt savu pirmo “bare-knuckle boxing” cīņu.

Denisa draugs Reiks par šādu pārgalvību nav bijis sajūsmā, tomēr Deniss jutis, ka ieplānotā debijas cīņa būs kā daļa no dziesmas stāsta: “Sirdī zināju, ka jāļaujas šim piedzīvojumam. Man bija pārliecība, ka viss notiks tā, kā tam jānotiek.” Cīņā pret lietuvieti Vaidotu Staškausku Deniss uzvarējis, turklāt ar nokautu, taču cīņā viņam salauzts deguns, kas gan nav atturējis no brauciena uz ASV. Taču līdz ar to videoklipā Denisu brīžiem var redzēt ar apskādētu aci.