“TikTok” zvaigžņu Patrīcijas un Annas duets laiž klajā savu otro singlu

© Publicitātes foto

Jaunās dziedātājas Patrīcija Spale un Anna Patrīcija Karele, kuras apvienojušās duetā ar nosaukumu ,,PatrīcijaXAnna”, laidušas klajā savu otro singlu ,,Mana sirds ir elle”.

,,Jaunā dziesma vēsta par sarežģītām attiecībām, kas likušas emocionāli apdedzināties. Apdegumi sadzīst, bet rētas paliek uz mūžu, taču dažreiz ir vajadzīgs nedaudz emocionāli apdedzināties, lai spētu saprast savu patieso vērtību,” par dziesmas vēstījumu stāsta Anna Patrīcija Karele. ,,Dziesmas tapšanas procesā radās ideja meitenēm likt nedaudz izkāpt no savas komforta zonas, mēģinot vienu dziesmas pantiņu ierepot, un, manuprāt, tas izdevies ļoti labi,” piebilst dziesmas mūzikas autors un producents Armands Rutkovskis jeb Arutt.

Duets ,,PatrīcijaXAnna” izveidojās 2020. gada izskaņā, kad abas jaunās dziedātājas saprata, ka vēlas kopīgi radīt mūziku. 2021. gada pavasarī duets izdeva savu pirmo singlu ar nosaukumu ,,Kāpēc tu man zvani”. Meitenes ieguvušas plašu uzmanību sociālo mediju platformā ,,TikTok”, kurā viens no ievietotajiem video sasniedzis pat trīs miljonus lielu skatījumu.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.