Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Kelvins Hariss izdod dziesmu kopā ar Dua Lipu

© Publicitātes foto

“Grammy” balvas laureāts un vairākus platīna diska statusus ieguvušais mākslinieks un producents Kalvins Hariss (Calvin Harris) izdevis jaunu singlu “Potion”, kas ieskaņots kopā ar Dua Lipu un Young Thug.

“Potion” ir pirmais singls no Kelvina Harisa ceturtā un ilgi gaidītā albuma “Funk Wav Bounces Vol. 2”, un tas atzīmē otro reizi, kad viņš ir sadarbojies ar abiem šiem māksliniekiem. Ar Dua Lipu producents atzīmējies superhitā “One Kiss”, kas visā pasaulē ierindojās mūzikas topu virsotnēs un bija visvairāk pārdotais singls Apvienotajā Karalistē 2018. gadā. Savukārt 2017. gadā Hariss strādāja kopā ar Young Thug pie pirmās “Funk Wav Bounces” projekta dziesmas “Heatstroke”, kurā piedalījās arī Pharrell un Ariana Grande. “Ir patiess gods atkal strādāt kopā ar Dua Lipu un Thug. Viņi abi ir ļoti enerģiski un dinamiski mākslinieki, kuri ir plaši ietekmējuši mūsdienu mūzikas skanējumu,” saka Kelvins Hariss.

Jaunās dziesmas “Potion” psihedēliskā videoklipa režisors ir Harisa ilggadējais radošais domubiedrs Emīls Nava (Emil Nava), kurš no jauna iepazīstina ar “Funk Wav Bounces” laikos piedzīvoto enerģiju un nosaka toni notikumiem bagātajai vasarai Kelvina Harisa karjerā.