Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Indīroka grupa “audru” izdod jaunu albumu un atzīmē to ar videoklipu

© Publicitātes foto

“Albuma izdošana ir svētki!” uzskata latviešu indīroka grupa “audru”, klausītāju vērtējumam nododot albumu “Old Stories”, kuru veido 15 dziesmas angļu valodā. Publiskots arī videoklips dziesmai “Space Time”.

Albumā “Old Stories” iekļautās dziesmas ir stabilas grupas repertuāra vienības, kas tapušas laikā no 2011. līdz 2017. Gadam, un tagad izdotas vienotā apkopojumā. Iepriekš jau publiskoti singli “Mother Love”, “Circles”, “Just In Case" un “Fog”. “Albums rosina aizdomāties par to, kā stāsti laika gaitā maina nozīmi un tādējādi ir seni, bet nenoveco, un katram var nozīmēt ko citu,” vēsta grupas PR nometne.

Līdz ar albumu izdots singls “Space Time”, kas vēsta par alkām pēc piedzīvojumiem, kas ir atvērti klausītāju interpretācijām. Dziesmas videoklips ir radīts tā saucamajā “DIY” jeb “dari to pats” manierē, kas jau ir kļuvis par grupas vizuālo rokrakstu.

Interesanti, ka katrai albuma “Old Stories” dziesmai grupa ir izveidojusi pastkarti, kuru glabāt sev par piemiņu vai arī sūtīt tālāk. “Uz pastkartēm attēloti dažādu mūsu dzīves posmu līdzgaitnieki, kas katram no mums saistās ar īpašām atmiņām, stāstiem vai piedzīvojumiem,“ atklāj grupas “audru” mūziķi.