Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dons izdod dziesmu kopā ar reperi rolandu če

© Publicitātes foto

Dziesmas “Brīnišķīga diena” autori ir Dons (Artūrs Šingirejs) un rolands če (Rolands Čivčs), kā arī Rūdolfs Budze jeb DJ Rudd, kurš to arī producējis. Dziesmas mūzikas video veidojusi Madara Dzintara Pluša. “Esmu priecīgs un gandarīts par iespēju sadarboties ar DJ Rudd, bet jo īpaši vēlos izcelt rolanda če pienesumu šai dziesmai - viņa radošumu varu tikai apjūsmot. Ceru, ka “Brīnišķīga diena” būs labs papildinājums daudzām saulainām vasaras ballītēm,” saka Dons. “Dziesma tapa organiski: katrs trāpīja pa īstajām pogām, kā rezultātā ir radies šis grandiozais skaņdarbs. Jau šobrīd pārņem zosāda no tā, kā dziesma skanēs Dona koncertā Siguldas pilsdrupās, priekā!” piebalso rolands če.

Dziesmas “Brīnišķīga diena” autori ir Dons (Artūrs Šingirejs) un rolands če (Rolands Čivčs), kā arī Rūdolfs Budze jeb DJ Rudd, kurš to arī producējis. Dziesmas mūzikas video veidojusi Madara Dzintara Pluša. “Esmu priecīgs un gandarīts par iespēju sadarboties ar DJ Rudd, bet jo īpaši vēlos izcelt rolanda če pienesumu šai dziesmai - viņa radošumu varu tikai apjūsmot. Ceru, ka “Brīnišķīga diena” būs labs papildinājums daudzām saulainām vasaras ballītēm,” saka Dons.

“Dziesma tapa organiski: katrs trāpīja pa īstajām pogām, kā rezultātā ir radies šis grandiozais skaņdarbs. Jau šobrīd pārņem zosāda no tā, kā dziesma skanēs Dona koncertā Siguldas pilsdrupās, priekā!” piebalso rolands če.