Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“The Sound Poets” izdod jaunu video un koncertiem vienojas ar Būū

© Publicitātes foto

Grupa “The Sound Poets” laidusi klajā videoklipu savam jaunā albuma perspektīvākajam singlam “Skārienjūtīgs”, kā arī izziņojusi Siguldas un Liepājas koncertu iesildītāju – tā būs jaunā dziedātāja Būū.

“Skārienjūtīgs” ir trešais singls no “The Sound Poets” jaunizdotā albuma “Pie vienas uguns”, un mēnesi pirms saviem lielkoncertiem (10. jūnijā Liepājā, atjaunotajā koncertestrādē “Pūt, vējiņi!”, kā arī 18. jūnijā Siguldā, pilsdrupu estrādē) grupa laidusi klajā tai klipu. “Pandēmijas laiks līdzi nesa nošķirtību un vientulību, un šo tematiku mēs atspoguļojām iepriekšējā “The Sound Poets” mūzikas video “Pie vienas uguns”. Savukārt šobrīd kā cilvēcei mums ir svarīgi atrast cilvēcīgu saskares punktu un savienoties kopkorī par labestību un mīlestību, sargājot vienam otru no ļaunuma,” skaidro klipa režisore Adriana Roze.

Līdz ar šiem jaunumiem grupa izziņojusi arī savu gaidāmo koncertu īpašo viešņu Būū (Ilze Fārte). Jaunā izpildītāja 2021. gadā spilgti sevi pieteica ar vairākiem singliem, un Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta mikrofons” pasniegšanas ceremonijā plūca uzvaras laurus, saņemot balvu kā “Gada debija”.

“Ļoti priecājos, ka man būs iespēja iesildīt “The Sound Poets”,” saka Būū. “Viņu mūzika un viņi paši ir tik caur caurēm pilni ar gaišumu un mīlestību, ka man šķiet, ka koncerti būs viena liela mīlestības ekspozīcija!”