Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Patrisha izdod jaunu dziesmu, spēlējoties ar vārdiem un tās nosaukumu

© Publicitātes foto

Joprojām jaunā, talantīgā un košā dziedātāja Patrisha (Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča) izdevusi jaunu dziesmu “Es varēju būt tā”, kā arī aicina savus klausītājus uz tikšanos vasaras koncertos.

Lai klausītājus nemulsina dziesmas nosaukums - pirms trīs gadiem klajā nākušais Patrishas superhits “Es varu būt tā” un jaunais singls “Es varēju būt tā” ir divas dažādas un arī stilistiski pilnīgi atšķirīgas dziesmas. “Savu jaunāko singlu redzu kā pagrieziena punktu savā mūziķes karjerā. Tā tapšanas process ļāvis sevi apzināties kā nobriedušāku, pieredzējušāku un arī pārliecinātāku autoru un izpildītāju. Tieši tādēļ izlēmu arī paspēlēties ar tās vārdiem un nosaukumu, atsaucoties uz singlu “Es varu būt tā”, kas iznāca, kad man bija 17 gadi, un naivāks skatījums uz sevi un lietām sev apkārt,” skaidro Patrisha.

Jaunās dziesmas autori ir pati Patrīcija, Krists Indrišonoks jeb Chris Noah un Rūdolfs Budze (DJ Rudd), kurš to arī producējis.

Savukārt singla mūzikas video veidojuši “Policy Productions” komanda, tās režisori ir Toms Upītis un Sintija Popena, klipa producents - Mikus Zarāns. “Dziesma stāsta par dzīvi kopā ar egocentrisku cilvēku, kura pasaule griežas tikai ap sevi, un par mirkli, kad attiecībās iestājusies abpusēja vienaldzība un bez sāpēm vari otram teikt, ka esi pazaudējis ko lielisku savā dzīvē,” stāsta Patrisha.

Jāatgādina, ka Patrisha plašākai auditorijai debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības “Universal Music Group” paspārnē, kā arī saņemot “Zelta Mikrofona 2019” balvu par labāko gada debiju. Patrisha dzied un uzstājas jau kopš agras bērnības - piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu. Šobrīd Patrisha ir viena no aktuālākajām un arī spilgtākajām jaunajām dziedātājām Latvijas popmūzikā.