Šova “X Faktors” zvaigznei Dionai Liepiņai jauna dziesma un klips no klubu dzīves

© Publicitātes foto

Jaunu dziesmu “Sīknauda” izdevusi šovā “X Faktors” iepazītā dziedātāja Diona Liepiņa. Singlam tapis arī neparasts videoklips, kurā redzamos notikumus droši vien spēs atsaukt atmiņā ikviens, kurš kaut reizi bijis deju klubā.

Dziesma “Sīknauda” tapusi dziesmu rakstīšanas nometnes “RigaLive” septītās sesijas laikā. “Šī dziesma tapa nevis četrās sienās, esot vienatnē ar sevi, bet gan kopā ar mūzikas nometnes kolēģiem - Lieni Stūrmani un producentu Varslaff (Armandu Varslavānu). Sākumā bija neliels diskomforts, vēstot dziesmas ieceri, domu, jo dalīties piedzīvotajā ne vienmēr ir viegli, taču drīz vien sapratu, ka mēs esam uz viena viļņa,” stāsta Diona.

“Par vārdu “sīknauda” iedomājos es, bet piešķirot tam nedaudz citādāku, pavisam īpašu nozīmi: “fu** boy”, “babņiks”, brunču mednieks, meitu ģēģeris un tamlīdzīgi sinonīmi - tie visi zūd tāpat kā sīknauda.” Rezultātā sanākusi diezgan spridzīga un arī atmiņā paliekoša popdziesma, kas labi iederēsies deju klubos.

Dziesmai tapis arī dinamisks videoklips. “Dionai ideja jau bija gatava, bet man šķita, ka vajadzīgs tam visam piemest nedaudz ogles un padarīt klipu nedaudz neparastu. Attēlot divu laiku versijas Dionai bija spontāna ideja, prieks, ka pie tās arī palikām. Stāsts tomēr paliek karalis,” stāsta režisors Helmuts Bondars. “Uzņemt šo klipu bija arī jautrs brauciens. Tik haotiskā atmosfērā sen nebiju strādājis, bet tas bija vajadzīgs, lai ko līdzīgu notvertu uz ekrāna. Daudz kustīgo detaļu, kas varēja noiet greizi uzņemšanas laikā, bet viss izdevās. Un policija pat mūs nepamanīja!”

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais