Augustā pirmo reizi Igaunijā uzstāsies Niks Keivs

© Publicitātes foto

18. augustā Hāpsalas bīskapa pilī uzstāsies leģendārais Niks Keivs un “The Bad Seeds”. Biļešu tirdzniecība “Biļešu Serviss” izklaides pasta abonentiem sākas 4. maijā, savukārt publiskā pārdošana visā šajā tīklā - no piektdienas, 6. maija, pulksten 10.

Nika Keiva un “The Bad Seeds” koncerti ir vieni no pasaulē emocionāli dziļākajiem un auditoriju aizraujošākajiem, un no šī viedokļa ļoti zīmīgi, ka šo mākslinieku pirmā uzstāšanās Igaunijā noritēs tik īpašā vietā kā Hāpsalas pils.

1982. gadā izveidotā grupa “The Bad Seeds” savas karjeras laikā izdevusi 17 studijas albumus, sākot ar “From Her To Eternity” (1984) un beidzot “Ghosteen” (2019), ko kritiķi novērtējuši par visu laiku labāko grupas sacerējumu.

Patlaban “Nick Cave & The Bad Seeds” ir viena no mūzikas kritiķu visaugstāk vērtētajām apvienībām, kura līdz šim pārdevusi vairāk nekā 5 miljonus albumu. Daudzi pazīstami mūziķi izmantojuši Keiva kompozīcijas savā daiļradē (tostarp Džonijs Kešs, “Metallica” un Snoop Dogg) vai atsaucas uz viņa darbiem un ietekmi kopumā.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.