Baltijā “OneRepublic” igauņu “Around The Sun”

© ATSphoto

Kļuvis zināms, ka Baltijas koncertos (18. maijā Kauņas “Žalgira” arēnā, 20. maijā “Arēnā Rīga” un 21. maijā Tallinas “Saku” arēnā) pirms supergrupas “OneRepublic” uzstāsies igauņu grupa “Around The Sun” un kanādiešu dziedātāja Džesija (Jessia).

“Around The Sun” iespēju iesildīt “OneRepublic” koncertus ieguva sīvā 32 Baltijas grupu un mūziķu konkurencē, kas pieteicās portāla bobe.me rīkotajā konkursā. Finālā iekļuva četras grupas, no kurām “OneRepublic” menedžments izvēlējās “Around The Sun”. Pēc neoficiālas informācijas, mūsu “Indygo” palika otrie.

Tallinieši “Around The Sun” sevi raksturo kā indīroka grupu, kam patīk eksperimentēt ar elektroniku, bet kas nevairās arī no klasiskiem ģitāras efektiem.

Dibināta 2016. gadā un atpazīstamību sākusi gūt, spēlējot ielās, kā arī piedaloties dažādos muzikālos konkursos un festivālos. Piemēram, Igaunijas ilggadējā jauno izpildītāju un grupu konkursā “Noortebänd”, “Eesti Laul 2019” (Igaunijas Eirovīzijas atlase), “Tallinn Music Week” u.c. “Around The Sun” sadarbojas ar dažādiem vokālistiem, rada kopīgas dziesmas, projektus un pateicoties mūziķu enerģijai dzīvajos priekšnesumos, ir gatavi iekarot visas Baltijas skatuves un klausītāju sirdis.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.