Reperis Ozols rīkos vērienīgu koncertu Grobiņas pilsdrupās

© Publicitātes foto

Grobiņas pilsdrupās 2. jūlijā norisināsies vērienīgs hiphopa izpildītāja Ozola koncerts, kurā kā īpašie viesi piedalīsies Prusax, Kurts, SourJ un YAM.

Par Ozolu (Ģirts Rozentāls) viss skaidrs - viņš savu karjeru uzsāka 1996. gadā grupas “Fact” sastāvā un izdevis septiņus studijas albumus, no kuriem pēdējais ar nosaukumu “Y A U D A” pie klausītājiem nonāca 2020. gada augustā. Savukārt Prusax ir viens no šī brīža aktuālākajiem “jaunās skolas” reperiem, kurš iekrita klausītāju ausīs jau ar savu debijas albumu “A+” (2019).

Līdzās minētajam izpildītājam uz skatuves kāps arī viens no Ozola laikabiedriem - Kurts, kurš pērn klausītāju vērtējumam nodeva savu atgriešanās albumu “Laikā”, saņemot Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu “Zelta Mikrofons” labākā hiphopa albuma kategorijā.

Vēl viena šī koncerta dalībnieka, repera SourJ dzimtā pilsēta ir tieši Grobiņa - viņa veiksmīgākais singls “Draugs mans” ir viens no pašmāju hiphopa pēdējo gadu skaļākajiem singliem, kas vēl joprojām tiek atskaņots daudzās radio stacijās. Kopā ar Ozolu, Prusax, Kurtu un SourJ uzstāsies arī talantīgs reperis YAM no Liepājas, kura veiksmīgākais singls pagaidām ir “Puika praimā”.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.