Oskaram Deigelim kopdarbs ar Normundu Pauniņu

© Publicitātes foto

“Teiksi reiz paldies” – tas ir dziedātāja un dziesmu autora Oskara Deigeļa jaunākais radio singls, kam tapis arī saulains un vasarīgs video.

Oskara Deigeļa jaunās dziesmas mūzikas autors ir grupas “Otra Puse” solists Normunds Pauniņš, bet tekstu Deigelis radījis pats. “Nevajag asaras liet, viss tāpat reiz beigsies vienuviet. Man žēl, durvis ir ciet, bet tu teiksi reiz paldies,” dziesmā dzied Deigelis, kurš, komentējot tās saturu, skaidro: “Šis ir stāsts par diviem cilvēkiem, kuri sastapušies abpusējas jūtu ķīmijas uzplaiksnījuma iespaidā, taču ar to ne vienmēr ir gana. Kad top skaidrs, ka šīs attiecības noteikti augļus nenesīs, ir vērts spert soli atpakaļ, pasargājot kā sevi, tā otru.”

“Tas ir godprātīgs maiņas darījums - Oskars man vārdus, es viņam melodiju!” komentējot dziesmas tapšanu, smejas Pauniņš. ”Bet, ja nopietni, tad esmu priecīgs, ka Oskara personā esmu atradis cilvēku, kuru meklēju jau vairākus gadus, proti, vārdu autoru manis uzkrātajām melodijām. Ceru, ka pateicoties mūsu sadarbībai taps vēl daudz skaistu dziesmu arī turpmāk.”

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.