Šovu mīļotājiem svētki – slavenību šovam pievienojas Kiviči

© Publicitātes foto

Ar karstiem jaunumiem realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” fanus pārsteigusi televīzija sievietēm “STV Pirmā!”: jau no pirmdienas, 2. maija, šajā šovā “Avotiņu” saimniecei Magonei Šutovienei, atklātajai un drosmīgajai Olgai Kambalai, kā arī eksotiskajam brazīlietim Felipem Gabrielam pievienojas Andris un Liene Kiviči.

Lai arī vairākus mēnešus Kiviču ģimene pavadījusi Norvēģijā un solījusi Latvijā tik drīz neparādīties, viņi tomēr ir atpakaļ, turklāt apņēmušies ar savu privāto dzīvi dalīties publiski, realitātes šova skatītājiem detaļās izstāstot visu patiesību par viņu dzīves aizkulisēm. “Vai Andris un Liene Kiviči Latvijā ieradušies uz palikšanu? Kas īsti notika Norvēģijā, un kāpēc pārītis mainīja domas par dzīvi Latvijā? Cik grandiozi ir viņu nākotnes plāni, un kā viņi iekārtojuši savu ģimenes ligzdiņu? Kā pēdējo gadu laikā mainījusies Lienes un Andra dzīve, mērķi un vērtības? To visu un vēl vairāk skatītājiem sola atklāt realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”!” skatītājus teju vai ar lielveikalu reklāmām cienīgiem saukļiem vilina šova rīkotāji.

Andris Kivičs dalīsies pieredzē, ar kādiem izaicinājumiem sastapies uz laiku iejūtoties mežstrādnieka lomā Norvēģijā, un kādas dzīves grūtības piedzīvojis aizjūras valstīs, netiks slēpts arī tas, kā viņš plāno nodrošināt ģimeni tagad, kā arī gaismā tiks celti pavisam nebijuši stāsti un privāti kadri par muzikantu dzīves ēnas pusēm, kā arī mazās meitiņas dzimšanu.

“Latvijā darīsim to, kas mums sanāk vislabāk - filmēsimies, muzicēsim un ierakstīsim jaunas dziesmas. Uz Norvēģiju pirms septiņiem mēnešiem braucām, lai “pārziemotu” pandēmiju. Toreiz likās, ka tā nebeigsies nekad, taču šobrīd Latvijā situācija ir mainījusies - fani nemitīgi interesējas, kad atgriezīsimies un esam saņēmuši jau pirmos piedāvājumus koncertēt. To, vai atgriezīsimies Norvēģijā, rādīs laiks. Ja Latvijā nav ierobežojumu un var normāli darboties un muzicēt, esam gatavi dzīvot un darboties šeit,” tā Andris Kivičs.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.