“Dagamba” savā “laivu festivālā” uzstāsies kopā ar Latvijas Radio bigbendu

© Publicitātes foto

13. augustā Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja teritorijā un Juglas ezera krastā trešoreiz notiks saturiski vērienīgs starpžanru mūzikas festivāls "Laivā", ko daļa skatītāju apmeklēs uz sauszemes, bet daļa - sēžot laivās.

Noskaidrojies, ka festivāla saimnieki, grupa “Dagamba” klausītājus pārsteigs ar sava godalgotākā albuma “#LudwigVanRammstein” krāšņu atskaņojumu kopā ar Latvijas Radio bigbendu. Albuma iedvesmas pamats rodams Vācijas mūzikas pazīstamāko un kontroversālāko pārstāvju - Ludviga Van Bēthovena un grupas “Rammstein” daiļradē, šis “Dagamba” darbs ieguvis apbalvojumu “Zelta mikrofons” nominācijā “Gada labākais instrumentālās un starpžanru mūzikas albums”.

Jāatgādina, ka vēl festivālā “Laivā” uzstāsies jaunā un pārsteidzošā savienība “Ozols & Latvijas Radio bigbends”, spilgtā bungu un dūdu grupa “Auļi”, duets “Valters Pūce un Dainis Tenis” ar patriotisko un aizkustinošo koncertprogrammu “Radīts Latvijā”, kā arī ģitārspēles virtuozs Mārcis Auziņš.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.