Katrīna Dimanta izdod dzīvespriecīgu videoklipu

© Tenis Dimants

Katrīna Dimanta laidusi klajā jau ceturto singlu no sava marta sākumā izdotā solo albuma “Krāsas” – tā ir dziesma “Meža meitiņa”, kurai tapis arī dzīvespriecīgs videoklips.

Dziesmas “Meža meitiņas” videoklips uzfilmēts jau 2020. gada maijā, ļaujoties uz režisores Marijas Miglinieces redzējumu, kas Katrīnu ietērpa “pin-up” dāmas tēlā. Lai arī tobrīd daba jau bija sazaļojusi, laiks vēl nebūt nav bijis tik silts, līdz ar to Katrīnai nācies kļūt par smaidīgu aktrisi, kas sajūsmināta peldas aukstajā piemājas ezeriņā... Dziesmas teksts aizgūts no latviešu tautasdziesmas, kas stāsta par cilvēka un dabas mijiedarbību, kā arī cilvēka spēju atrast mieru un prieku sevī.

2020. gads Katrīnai aizsācies aktīvi - piedalījusies izrādē “Zvaigznes bērns”, uzstājusies Apvienotos Arābu Emirātos un Ungārijā, kā arī Mančestrā, Lielbritānijā. Katrīna ir izrādes “Justīnes stāsts” mūzikas autore, kas pirmizrādi piedzīvos jau 30. aprīlī Lielvārdes kultūras namā. Savukārt jūlijā Dimanta koncertēs Kanādā.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.