Šovakar Hanzas Peronā viesojas Ewert Sundja –  populārās grupas “Ewert and The Two Dragons” solists

© Publicitātes foto

Klavierstāstu sērijas piektajā koncertā Hanzas Peronā savu stāstu mūzikā sniegs Latvijā un pasaulē atzītas Igaunijas grupas “Ewert and The Two Dragons” solists Ewert Sundja.

Plkst. 19.00 Hanzas Peronā.

Šis koncerts būs ekskluzīva solo uzstāšanās, jo uz skatuves būs tikai Everts un klavieres.

Lai arī Everts ir vairāk zināms kā grupas solists, mūzikas izpildītājs un dziesmu autors, pirms 20 gadiem savu karjeru viņš sāka kā solo mākslinieks. Un nu viņš uz skatuves atgriežas solo formātā. Koncertā Everts izpildīs grupas “Ewert and The Two Dragons” klasiku. Piemēram, Good Man Down un (In The End) There`s Only Love.

Būs dzirdamas arī dažādas Evertam nozīmīgu dziesmu kaverversijas un vēl līdz šim nedzirdēta mūzika. 26. aprīļa koncerts ir rets ieskats Everta ilggadējā dziedātāja, dziesmu autora un izpildītāja karjerā. Dziesmas vīsies ar stāstiem, jo māksliniekam ir ko teikt. Everts ir viens no visvairāk ceļojošajiem Baltijas popmūziķiem, kurš spēlējis uz daudzām skatuvēm Baltijā, Eiropā un ASV.

Everts savu stāstu raksturo kā ceļojumu: “Iemesls, kāpēc es esmu tas, kas esmu, un kāpēc rakstu un dziedu tā, kā to daru - tas viss sākas ar atmiņām no manas dzīves”

Aicinām izbaudīt personīgu klavierstāstu vakaru Hanzas Peronā ar Everta sensacionālo mūziku un balsi.

Biļetes vēl atrodamas Biļešu Paradīzē.

Ieeja no plkst. 18.00, koncerta sākums plkst. 19.00.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.