Koncertzālē “Palladium” rudenī uzstāsies vācu “Milky Chance”

© Publicitātes foto

Sagrozījuši galvas miljoniem klausītāju ar savu debijas hitu “Stolen Dance”, duets “Milky Chance” atgriežas ar jaunu mūziku koncerttūres “Tour Again 2022” ietvaros - 27. novembrī grupa uzstāsies koncertzālē “Palladium Rīga”. Biļetes tirdzniecībā būs no 29. aprīļa, “FBI” un “Positivus” kluba biedriem - no 27. aprīļa.

Lai gan daudziem duets “Milky Chance” saistās ar viņu hitu “Stolen Dance”, kas 2014. gadā astoņas nedēļas noturējās “Billboard” topa pirmajā vietā (to nudien vēl tagad droši vien katrs otrais varētu nodungot no galvas!), ievērību pelnījuši arī citi dueta muzikālie sniegumi, tostarp tādi singli kā “Don't Let Me Down” (2020), “The Game” (2019), “Colorado” (2021) un viņu jaunākais singls “Synchronize” (2022). Kā radio intervijās atzinuši paši mūziķi, pandēmijas izraisītās izolācijas laiku duets veiksmīgi aizvadījis ierakstu studijā, kas rezultējies gan 2021. gadā izdotajā albumā “Trip Tape”, gan 2022. gada martā izdotajā singlā “Synchronize”, un tagad pienācis laiks koncerttūrei.

Jāatgādina, ka “Milky Chance” pirmsākumi meklējami pirms desmit gadiem, kad to izveidoja domubiedri vēl no skolas laikiem - ģitārists un solists Klemenss Rēbeins un basists Filips Daušs.

2013. gadā, apvienojot radītās melodijas un zināšanas par mūzikas producēšanu, “Milky Chance” izdeva debijas albumu “Sadnecessary”, kas tika ierakstīts mājās radītā ierakstu studijā, un kurā tad arī iekļauts grupas joprojām populārākais un atpazīstamākais singls “Stolen Dance”. Debijas albumam sekoja “Blossom” (2017), “Mind The Moon” (2019) un “Trip Tape” (2021).

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.