“Citi zēni” ar uzstāšanos Madridē noslēguši Eirovīzijas koncerttūri

© Publicitātes foto

Grupa “Citi zēni” aizvadītajās brīvdienās uzstājušies Eirovīzijas iesildīšanas pasākumā Madridē, izpildot  dziesmu “Eat Your Salad”, kas turpina gūt fanu simpātijas visā Eiropā.

Pasākums “PrePartyES 2022” Madridē bija pēdējais no pieciem Eirovīzijas iesildošajiem pasākumiem. Pirms tam “Citi zēni” sekmīgi piedalījās līdzīgos pasākumos Londonā, Telavivā, Amsterdamā un Barselonā. “Šie iesildīšanas pasākumi ir lieliska iespēja iepazīstināt ārvalstu klausītājus ar mūsu dziesmu un tās vēstījumu. Visi šie koncerti ir kā neliela Eirovīzija, kur katrs dalībnieks cīnās par fanu un Eiropas mediju pārstāvju uzmanību, un mūsu mērķis ir uzrunāt katru no tiem. Ar šo mediju platformu un sociālo tīklu palīdzību vēlamies sasniegt jaunus klausītājus, kas varētu nobalsot par mums 10. maijā Eirovīzijas pusfinālā,” koncertus komentē grupas solists Jānis Pētersons.

“Koncerts bija izcils, protams, neiztikām arī bez trakulībām, jo uzstāšanās noslēgumā Jānis, līdzīgi kā Londonas Eirovīzijas iesildīšanas pasākumā, atkal ielēca pūlī. Šoreiz tas beidzās sekmīgi, un fani viņu noķēra ar pirmo reizi. Atlikušās divas nedēļas pirms izlidošanas uz Itāliju izmantosim, lai noslīpētu priekšnesuma detaļas, uzņemtu enerģiju un darītu visu, kas ir mūsu spēkos, lai atkal aizvestu Latviju līdz Eirovīzijas konkursa finālam,” cerīgi izsakās grupas saksofonists Dagnis Roziņš.

Jāatgādina, ka “Citi zēni” 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā, uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls - 14. maijā.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.