Monta izdod jaunu singlu un gatavojas albuma prezentācijai

© Publicitātes foto

Monta Strūberga pabeigusi darbu pie sava jaunā albuma “Planēta tu”, kas tiks izdots maija vidū. Šonedēļ dziedātāja un dziesmu autore nākusi klajā ar jaunu dziesmu “Mēs gribam par daudz”.

Jelgavnieces Montas gaidāmā albuma un arī dziesmas “Mēs gribam par daudz” aranžētājs un studijas producents ir Jānis Čubars, kurš ieskaņojis visas ģitāru partijas un iedziedājis papildus vokālos celiņus. ““Mēs gribam par daudz” ir pirmspēdējā dziesma albumā, un tā stāsta par cilvēka nelabojamo īpašību vienmēr kaut ko gaidīt, neizbaudot to, kas ir šeit un tagad. Tā bieži sanāk sabojāt to, kas ir šodien, tāpēc esam šodienai!” par dziesmu stāsta Monta.

Jaunais singls izceļas ar Montas ierasti patīkamo, samtaini dziļo vokālu, kā arī lirisko vēstījumu, ko īpaši labi var uztvert dziesmas teksta video, kas veidots kā atskats fotogrāfijās uz brīžiem no jaunās dziedātājas mūzikas ceļa sākuma līdz šīm dienām. Video veidojis Kaspars Rudzītis (“Dween Production”).

Albuma “Planēta Tu” atvēršanas svētki gaidāmi 16. maijā klubā “St. Black & Rock Cafe Urban Stage”, Rīgā. Jāatgādina, ka Montas debijas EP jeb minialbums “Otra viņa “ nāca klajā 2020. gada nogalē.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.