Rokmūziķi koncertā vāks līdzekļus Ukrainā pamestajiem mājdzīvniekiem

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 15. aprīlī, klubā “Republika” notiks roka un metālmūzikas koncertu aģentūras “THP Production” organizētais labdarības un solidaritātes rokkoncerts “Rock Stand With Ukraine”.

Plānots, ka koncertā piedalīsies grupas “Kiss Of The Dolls”, “Rusted Wheel”, “Jauda”, “Blind Shapes” un “Despicable 100”, varbūt pēdējā brīdī pieteiksies vēl kāda. Ieeja koncertā par ziedojumiem, un visi tā laikā savāktie līdzekļi tiks nodoti labdarības organizācijām, kuras palīdz kara nomocītajai Ukrainai.

“Karš Ukrainā ir skāris ne tikai tās iedzīvotājus, bet arī ļoti daudzus dzīvniekus. Viņi ir apjukuši, nobijušies un izsalkuši. Tāpēc mēs izlēmām, ka visus ieņēmumus no labdarības koncerta “Rock Stand With Ukraine” ziedosim kara izpostītās Ukrainas pamestajiem dzīvniekiem,” informē “THP Production” vadītāja Agrita Damarovska.

Realitātē šī sadarbība būs caur biedrību “Dzīvnieku brīvība”, kas savukārt sadarbojas ar Ukrainas dzīvnieku aizstāvības organizāciju, kuras aktīvisti palīdz karā pamestiem mājdzīvniekiem ar ēdienu, zālēm un transportu no karadarbības zonām uz drošākām vietām.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.