“Plenērs” pirms koncerta ar angļiem izdod jaunu singlu

© Publicitātes foto

Postpanka grupa “Plenērs” laidusi klajā jaunu dziesmu ar laikam tikai latviešiem vien saprotamo nosaukumu “Nēnujā”. Tā kalpos par labu ceļamaizi pirms piektdien, 15. aprīlī, mākslas centrā “Noass” paredzētā koncerta kopā ar Anglijas/Vācijas postpanka grupu “The Underground Youth”.

Dziesma “Nēnujā” seko diviem iepriekš izdotajiem grupas “Plenērs” singliem “Bēgums” un “Ne vienmēr būt ceļā ir skaisti”. Arī tā tiks iekļauta gaidāmajā albumā “Līdz kaulam”. “Gribētos šo dziesmu raksturot kā pašironijas un nostaļģijas piepildītu, mums nedaudz eksperimentālu, taču postpanka tradīcijās ieturētu uzrunu laikam, kurā dzīvojam,” tā par singlu izsakās pati grupa. Jāatgādina, ka šī apvienība, kuras sastāvā ir Ansis Rožkalns, Āris Zāns, Kristaps Zirnis un Sandis Elsts, plašākai publikai sevi pieteica 2018. gadā ar pilnmetrāžas albumu “Bezmiegs”.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.