Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“OneRepublic” piedāvā Baltijas grupām kļūt par viņu koncertu iesildītājiem

© Publicitātes foto

Maijā beigās sava jaunākā albuma “Human” koncerttūres ietvaros Baltijā viesosies amerikāņu poproka grupa “OneRepublic”. Nolemts piedāvāt iespēju vietējām grupām uzstāties tās koncertu ievadošajā daļā – savulaik tā bija vispārpieņemta prakse, kas pēdējos gados diemžēl vairs netiek piekopta.

Plānots, ka superhitu “Stop And Stare”, “Counting Stars”, “Secrets”, “Good Life”, “Wanted”, “I Lived”, “If I Lose Myself” un, protams, “Apologize” izpildītāji “OneRepublic” 18.maijā uzstāsies “Žalgira” arēnā Kauņā, 20. maijā - “Arēnā Rīga” un 21. maijā - “Saku Suurhall” Tallinā. Portāls Bobe.me sadarbībā ar koncertu organizatoriem izsludina konkursu Igaunijas, Latvijas un Lietuvas grupu vidū par iespēju uzstāties pirms visiem trim “OneRepublic” koncertiem.

Sākotnējo atlasi veiks Baltijas mūzikas industrijas profesionāļi un portāla komanda, bet gala lēmumu pieņems “OneRepublic” menedžments.

Plašāk par šīm iespējām iespējams uzzināt portālā Bobe.me, pieteikumu pēdējais pieņemšanas datums ir šī ceturtdiena, 14. aprīlis. Jāņem vērā, ka atlases uzvaras gadījumā pieteicējiem jābūt gataviem uzstāties minētajos datumos, pašiem uzņemoties visus ar to saistītos izdevumus.