Ivo Fomins duetā ar jauno liepājnieci Tipu izdod video

© Ritvars Stankevics_MicRec

Ivo Fomins izdevis dziesmu “Ielai pāri”, kuras ierakstā piedalās Liepājas jaunās mūziķu paaudzes dziedātāja Tipa. Jau 30. aprīli abi kāps uz Liepājas Olimpiskā centra arēnas lielās skatuves, lai uzstātos Ivo turnejas “Cilvēks” lielkoncertā. 

Dziesma “Ielai pāri” gan nav jauna - jauna ir tikai tās versija, toties klips gan ir jauns un interesants, ieturēts atbilstoši “mobilo telefonu paaudzes” biežākās saziņas tematikai. “Man gribējās pamēģināt kaut ko jaunu, tāpēc albuma “Cilvēks” dziesmai “Ielai pāri” izveidoju jaunu versiju un pieaicināju talantīgu, jaunu liepājnieci ar skatuves vārdu Tipa, kura arī pati veido savu tēlu un repertuāru, un tajā pat laikā prot arī pielāgoties un organiski iekļauties manas dziesmas ierakstā,” skaidro Ivo.

Tipa jeb Tabita Balode par sadarbību: “Sadarbība ar Ivo nāca kā patīkams pārsteigums, kurai, protams, nevarēju atteikt. Šķiet, ka tajā ietilpst arī kopējais “liepājnieciskums”, kas visnotaļ ir ļoti pazīstams un saklausāms Ivo mūzikā. Dziesmas jaunajā versijā tas tikai paspilgtinās, un man, kura daļēji uzaugusi arī ar pēdējo 20 gadu Liepājas mūzikas skatuvi fonā, šis bija un ir kā pagodinājums.”

Ivo Fomina lielkoncerts Liepājas Olimpiskā centra arēnā solās būt viens no jaudīgākajiem un krāšņākajiem muzikālajiem notikumiem šajā pavasarī. Koncertā piedalīsies arī citi viesi, zēnu koris un Ivo dziesmu līdzautors Guntars Račs.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.