Kantrī talants Edvards Strazdiņš popularizē dzīvi laukos

© Publicitātes foto

Latviešu jaunās kantrī mūzikas autors un izpildītājs Edvards Strazdiņš publicējis jaunu dziesmu “Lauku dzīves miera osta” un tās video, kurā attēlota lauku dzīves ikdiena.

Dziesmas “Lauku dzīves miera osta” ieraksta producents ir Gints Stankevičs, bet Edvarda Strazdiņa gaitas laukos ar videokameru izsekojis video producents Kaspars Kambars. “Vienmēr esmu vēlējies parādīt cilvēkiem kaut nelielu daļiņu no tās lauku burvības, ko izjūtu es. Mūžīgais darbīgums, miers, klusums - tā visa ir daļa no lauku idilles. Dziesmā ieskicēta mana sajūtu glezna par laukiem, un ar video palīdzību šīs sajūtas ir arī vizualizētas,” stāsta Edvards Strazdiņš. “Videoklips ir filmēts manā lauku ciemā Dursupē un tās apkārtnē, un iesaistījās ne viens vien ciema iedzīvotājs, kas tikai pierāda, cik laukos ir pretimnākoši un atsaucīgi cilvēki!”

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.