Harijs Stailzs atgriežas ar jaunu singlu un ukraiņu režisora veidotu video

© Publicitātes foto

“Grammy” balvas laureāts, angļu dziedātājs Harijs Stailzs (Harry Styles) ir izdevis savu jauno dziesmu un mūzikas video “As It Was”, kas ir priekšvēstnesis pēc pusotra mēneša gaidāmajam albumam.

“As It Was” ir vadošais singls no gaidāmā Harija Stailza jaunā albuma “Harry’s House”, kas tiks izdots 20. maijā. Videoklips dziesmai uzņemts pirms mēneša Londonā, un tā veidošanā Stailzs sadarbojies ar “Grammy” balvas nominēto ukraiņu režisoru Tanu Muino. “Strādāt kopā ar Hariju bija viens no maniem sapņiem, jo viņš ir mans mīļākais izpildītājs,” atklāj režisors. ”Filmēt viņu bija saldi rūgta pieredze, jo sākotnēji tā bija mana laimīgākā diena mūžā, bet tad otrajā filmēšanas dienā sākās karš un manā valstī Ukrainā iebruka krievu karaspēks. Varat iedomāties, kādas emocijas bija filmēšanas laikā... Es un mana komanda no Ukrainas ielikām tik daudz mīlestību, veidojot šo video, un jūs paši to tagad varēsiet redzēt. Šo video es nekad neaizmirsīšu un tagad varu ar prieku doties pensijā.”

“Harry’s House” būs mūziķa trešais solo studijas albums, kurš seko 2019. gadā izdotajam godalgotajam albumam “Fine Line”. Jaunā albuma 13 dziesmas tika ierakstītas no 2020. gada līdz 2021. gadam dažādās lokācijas - Anglijā, Amerikā (Losandželosā) un Japānā (Tokijā).

Jāpiebilst, ka Harijs Stailzs būs viens no galvenajiem māksliniekiem grandiozajā “Coachella” festivālā Kalifornijā, kas risināsies no 15. līdz 22. aprīlim - tur viņš “As It Was” pirmo reizi izpildīs publikas priekšā. Pēc tam mūziķis atgriezīsies savā koncertturnejā “Love On Tour”, atrādot jauno albumu stadionos un arēnās visā pasaulē. Pirmais šovs plānots 11. jūnijā Glāzgovā.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais