Mikam Galvanovskim jauns un šokējošs videoklips

© Publicitātes foto

Ar jaunu singlu “Saplēs” un tā videoklipu klajā nācis šā gada konkursa “Supernova” pārsteigums Miks Galvanovskis. Jāsaka, ka šajā klipā būs, ko redzēt – mūziķi tajā pat divreiz (vai vairākreiz)… nogalina.

“Dziesma “Saplēs” ir par mūsu ieradumiem, kurus mēs apzināmies, bet, lai arī cik toksiski tie būtu, nekad neesam gatavi laist vaļā. Tas ir stāsts par divu cilvēku savstarpējo saskarsmi. Līdzīgi kā dziesmas vārdos “tu rauj mani vaļā un šuj mani ciet”, arī videoklipā ir parādīta sajūta, ka, lai arī cik slikti būtu, vienmēr atgriežamies pie pieradumiem un mēģinām visu vērst par labu, lai arī iznākums ir zināms,” skaidro Miks. Videoklips ir veidots kopā ar Elvi Lāci, bet galvenās lomas atveidotāja ir aktrise un māksliniece Madlēna Valdberga. Dziesma ir sarakstīta pirms apmēram pusotra gada kopā ar producentu Reini Briģi, un “beidzot bija sajūta, ka tā ir jāceļ nost no plauktiņa un jālaiž pasaulē,” pauž mūziķis. Dziesma “Saplēs” tiek pieteikta kā viena no viņa jaunā albuma vēstnešiem.

Izklaide

Šo piektdien, 18. oktobrī, “Palladiumā” ar vērienīgu koncertu uzstāsies grupa “Carnival Youth”, svinot sava debijas albuma “No Clouds Allowed” desmit gadu jubileju. Noskaidrota arī koncerta iesildītāja.

Svarīgākais