“Måneskin” koncerts pārcelts uz nākamo pavasari

© Publicitātes foto

Beidzot oficiāli tapis zināms, ka Eirovīzijas uzvarētāji un par globālu mūzikas fenomenu kļuvusī itāļu grupa “Måneskin” Rīgā uzstāsies nākamā gada 18. maijā. Kā zināms, katrā valstī atšķirīgu Covid-19 izplatības ierobežojumu dēļ, grupai nācās pārcelt šī pavasara koncertturneju, kuras ietvaros 14. martā bija ieplānota uzstāšanās arī “Arēnā Rīga”.

“Pārcelšana nozīmē lieliskus jaunumus tiem, kas milzīgajā pagājušā rudens ažiotāžā nepaspēja iegādāties biļetes, jo tagad pārdošanā nonāks zināms skaits papildu biļešu. Atgādinām, ka 30. septembrī visas tajā brīdī pieejamās biļetes tikai izpirktas trīs stundu laikā!” koncerta pārcelšanas defektā efektu aicina saskatīt koncertaģentūra “L Tips Agency”.

“Biļešu serviss” Izklaides pasta klientiem īpašā iepriekšpārdošana sāksies otrdien, 22. martā, bet publiskā pārdošana būs no piektdienas, 25. marta, pulksten 15. Savukārt tiem, kuriem jau ir biļetes uz “Måneskin” koncertu, nav jādara absolūti nekas, jo iepriekš iegādātās biļetes paliek derīgas uz jauno datumu.

“Mēs esam ļoti priecīgi beidzot jums pavēstīt, ka mūsu “Loud Kids” tūre kļuvusi tik skaļa, kas būs dzirdama visā pasaulē! Proti, šī tūre kļūst skaļāka un faktiski tā kļūs par mūsu pirmo turneju ASV. Pieprasījuma dēļ visos mūsu pārceltajos Eiropas datumos tagad palielināta ietilpība plus mēs esam pievienojuši dažus jaunus [datumus] tiem, kas iepriekš palaida garām iespēju iegādāties biļetes. Protams, ir ļoti grūti izziņot koncertus laikā, kad Ukrainā turpinās šausminošais karš un cieš nevainīgi cilvēki. Mēs esam satriekti par ukraiņu tautu un esam ar viņiem solidāri. Un varas cilvēku lēmumu dēļ, kas ietekmē tik daudzu nevainīgu cilvēku dzīvi, mēs atceļam Krievijas koncertu datumus. Mums visiem jāstāv kopā par mieru tagad un vienmēr,” tā “Måneskin”.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.