Hiphopa projekts “MUUD” publicē četru dziesmu izlaidumu

© Publicitātes foto

Hiphopa apvienības “Kreisais Krasts” dalībnieku projekts “MUUD” nācis klajā ar četru jaunu dziesmu izlaidumu “IV”, kurā iekļauts arī singls “Ēno”, kas tapis kopā ar dziedātāju Būū.

“MUUD” ierasti publicē mūziku ik pa trīs dziesmām vienā reizē, bet jaunajā izlaidumā “IV” līdzās dziesmām “Nav saules”, “Venēra” un “Spīd logā” (piedaloties Henny) publicēts arī singls “Ēno”, kas tapis kopā ar dziedātāju Būū (Ilze Fārte) un pirmatskaņots Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” ceremonijā, kurā Būū ieguva “mikorofonus” nominācijās “Debija” un “Dziesma”.

“”MUUD” man ir dikti mīļi!” stāsta Būū. “Jau pavasarī, kad vēl nebija lielu indikāciju par to, vai man ar mūziku viss izdosies, puiši mani un manu mūziku acumirklīgi novērtēja un mani pašu pieņēma bariņā, kas man, introvertam susuram, daudz nozīmēja. Fantastiski apzināties, ka pagājis patiesībā tik mazs laika sprīdis, un jau kopīgi kāpām uz “Zelta mikrofona” skatuves!”

Jauno “MUUD” izlaidumu “IV” var atrast mūzikas straumēšanas servisos. Projekta dibinātāji ir hiphopa apvienības “Kreisais Krasts” dalībnieki Punkts uz I (Ingus Šusts), Cepums (Mārtiņš Mednis) un Jānis Krūmiņš, bet viesmākslinieku statusā šoreiz ir Būū un ģitārists Henrijs Mucenieks jeb Henny. Līdz šim publicēti četri “MUUD” mūzikas izlaidumi, kopumā 13 dziesmas, no kurām radiostacijās biežāk atskaņotie un “Spotify” klausītākie singli ir “Vilciens”, “Smēre” un “Nedienas”. ““MUUD” mērķis ir vērst sabiedrības uzmanību uz problēmām un tabu tēmām, mūzikā atklājot indivīdu emocijas un personību dažādās puses,” vēsta projekta PR nometne.