Mākslas centrs “Noass” piektdien atsāk koncertsezonu

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 18. martā, mākslas centrā “Noass” uz koncertu aicina grupas “Bēdu Brāļi” un “The Bad Tones”. Ar šo pasākumu būtībā atsāksies koncertsezona pērn mūzikas mīļu iecienītajā peldošajā galerijā uz AB dambja.

Par grupām. “Bēdu Brāļi” ir eksperimentāla postpanka un alternatīvās rokmūzikas grupa no Rīgas, kuras sastāvā ir mūziķi no grupām “Kasetes”, “Pyro Trees” u.c. Paši mūziķi savu skanējumu raksturo kā “psihedēlisku spoku roku”. Līdz šim šie “brāļi” izdevuši vienu “live” ierakstu, bet šobrīd strādā pie debijas albuma.

Savukārt “The Bad Tones” jau ir grupa ar stāžu - tas “ir dabas un blūza iedvesmots kvartets, kas savā skanējumā apvieno dažādus mūzikas žanrus”.

Visi grupas dalībnieki spēlējuši dažādās grupās jau pirms “The Bad Tones” dibināšanas, bet “šajā ansamblī noslīpējuši savu skanējumu, apvienojot prasmes, kas iegūtas, spēlējot klasisko roku un blūzu ar modernai alternatīvajai mūzikai raksturīgu dziesmu struktūru.” Grupas diskogrāfijā ir jau trīs albumi - “Bad Tunes” (2018) , “Is It Good Enough?” (2019) un viscaur latviešu valodā ieskaņotās “Ezeru skaņas” (2020).