Panki koncertā atzīmēs ikgadējo Sida Višeza dienu

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 4. martā klubā „Depo” notiks ikgadējais pankroka iekštelpu festivāls „Sid Vicious Day”, kurš Rīgā norisinās kopš 2001. gada.

Ukrainā notiekošais karš uzliek savus melnos akcentus arī Latvijas panku pasākumam „Sid Vicious Day”. „Latvijas pankroka skatuve ir un vienmēr bijusi pret karu un svešas zemes okupāciju. Sanāksim un kopā parādīsim savu attieksmi par brīvību, par mieru, par pretestību iebrucējiem un pārspēkam. Aicinām ziedot mūsu slāvu brāļiem Ukrainā! Atbalstīsim savējos un paradīsim, ka nepiekrītam Putina ideoloģijai un neatbalstām tā varmācību!” saka viens no Sida Višeza dienas rīkotājiem, grupas „PND” solists Pavasars.

„Sid Vicious Day” ir lielākais un vecākais Latvijas iekštelpu pankroka festivāls, kurš notiek kopš 2001. gada.

Koncertā ierasti piedalās gan panku mūzikas pārstāvji, gan viņu atbalstītāji. Ierasti pasākums notiek Vecrīgas leģendārajā klubā „Depo” Vecrīgā, Vaļņu ielā, un tā tas būs arī šoreiz. Koncertā piedalīsies grupas „Calico”, „Pūķis un Vella kalpi”, „Apes Strong”, „Smertj”, „All Day Long”, „Inokentijs Mārpls” un pasākuma rīkotāji „PND”. Divas no apvienībām gatavo tematisku kopīgu skaņdarbu. „4. martā arī Tallinā notiks pankroka koncerts, kura ienākumi tiks ziedoti Ukrainas iedzīvotājiem. Pankroks pret karu. Arī mēs aicinām ziedot,” piebilst Pavasars.

Svarīgākais