VIDEO: Nīderlandē dzīvojošā Annna izdevusi savdabīgu videoklipu

© Publicitātes foto

Ar interesantu dziesmas “Breathe” videoklipu par sevi atgādinājusi jau vairākus gadus Nīderlandē dzīvojošā latviešu dziedātāja Annna (Anna Madara Pērkone) – tas sastāv no pāris simtiem mazāku klipiņu.

Dziesmas “Breathe” videoklips sastāv no vairāk nekā 200 maziem, tikai vienu sekundi gariem, videoklipiņiem, ko pēdējo divu gadu laikā Annna pati ir filmējusi, esot gan Latvijā, gan ārzemēs. Annna sava gaitas vienas sekundes video formātā iemūžina jau kopš 2015. gada, taču tieši pēdējie gadi ir bijuši visdrudžainākie dziedātājas dzīvē, un līdz ar to tieši šīs pēdējo gadu sekundes izskaidro dziesmas būtību. Jāpiebilst, ka “Breathe” ir pirmais singls no mūziķes gaidāmā minialbuma “Confetti”, kas iznāks jau šajā vasarā, kad plānots doties arī Eiropas koncertu tūrē.

“Pēdējie divi gadi visiem ir bijuši grūti. Arī mūziķiem šis laiks nav bijis viegls, atcelts neskaitāmi daudz koncertu, kam sekojusi liela vilšanās sajūta. 2020. gada vasarā Antverpenē dziedātāja Annna pirmo reizi satika beļģu dziesmu autori Ninu Sempermansu, lai kopā rakstītu mūziku. Jau pēc neilga kopā pavadīta laika aba saprata, ka viņas kaut kas vieno, un tas kaut kas ir stress - sajūta, ka visa dzīvē ir par daudz. Mūsdienās šo sajūtu diemžēl piedzīvo gandrīz katrs jaunietis, tāpēc, lai šo problēmu varētu novērst, abas meitenes nolēma kopā sarakstīt dziesmu, kas atspoguļo rūpes par sevi. Viņas apgūlās, skatījās griestos, dziļi ieelpoja, un - tapa dziesma par ieelpu un izelpu,” vēsta Annas Madaras PR nometne, kuru būtībā personificē viņa pati.

Abu mūziķu sadarbības rezultātā sanākusi Annnai diezgan netipiski “pieaugusi popdziesma”, kuru ir patīkami un viegli klausīties. “Mēs tik bieži uztraucamies par vairākām lietām vienlaikus,” piebilst dziedātāja, kura savos sociālo mediju “TikTok” un “Instagram” kontos aicina klausītājus filmēt iedvesmojošus video ierakstus viņas dziesmas pavadījumā.

Svarīgākais