Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“X Faktora” uzvarētāja Grēta izdod debijas singlu

© Publicitātes foto

Izskatās, ka pēdējā šova “X Faktors” uzvarētājai Grētai Grantiņai varētu veikties labāk nekā viņas priekštečiem – klausītāju atmiņas par viņas uzvaru vēl nav atdzisušas, bet jau nācis klajā dziedātājas debijas singls. Kā zināms, gan Elīnai Gluzunovai, gan baltkrievietei Kattie, gan it īpaši Arturam Gruzdiņam izdevēju dēļ klājies krietni vien sarežģītāk.

Dziesmas “Pāries” autori ir pati Grēta Grantiņa, Rolands Čivčs (jeb rolands če), Jānis Jačmenkins (jeb JJ Lush), Rūdolfs Budze (jeb DJ Rudd), to producējis JJ Lush. Singla video tapis sadarbībā ar režisori Adriānu Rozi un producentēm Unu Rozenbaumu un Artu Leiti. “Nu tas ir izdarīts - debijas singls ir ārā!” priecājas Grēta.

“Es esmu ārkārtīgi pateicīga JJ Lush, Dj Rudd un rolandam če par viņu ieguldīto darbu un uzmundrinājumiem, kuri mani motivēja strādāt līdz galam. Ir mirkļi, kuros mums ir jāpasargā pašiem sevi - par to arī ir dziesma.”

Plašāka publika iepazina Grētu pēc viņas dalības un uzvaras TV3 šova “X Faktors” ceturtajā sezonā. Pēc uzvaras šovā viņa 2021. gada nogalē pievienojās mūzikas izdevniecības ” Universal Music Group” Latvijas komandai un šobrīd turpina darbu pie jaunas mūzikas radīšanas. Grēta ieguvusi muzikālo izglītību Talsu mūzikas skolā, Ventspils mūzikas vidusskolā un Rīgas Doma kora skolā, bet tagad turpina mācības Latvijas Universitātē. Līdz šim Grēta darbojusies grupā “Insomnia”, piedalījusies izrādē “Kaupēn, mans mīļais” un Mārtiņa Brauna koncertprogrammā “Veltījums”.