Pavītols piedāvā jaunu dziesmu un piesaka albumu

© Publicitātes foto

Turpinot savu veiksmīgo singlu sēriju, klausītājiem nodota Matīsa Pavītola jaunā dziesma “Sapņu PVN”, kura piesaka vasarā gaidāmo albumu “Pilītes”. Dziesmai tapis arī video.

Dziesmu autors un izpildītājs Matīss Pavītols relatīvi nesen izdevis dziesmas “Mans zēns” un “Redz, kā es stāvu viss”, kuras guva negaidīti labas atsauksmes no radioklausītājiem. Jaunās dziesmas “Sapņu PVN” skanējumu veidojis Gints Stankevičs, vizuālā materiāla tapšanā iesaistīti Liepājas teātra aktieri Madara Viļčuka, Agnija Dreimane, Artūrs Irbe un Kārlis Artejevs. Režisors Armands Kaušelis veidojis šo video kā dzīvu fotogrāfiju.

“”Sapņu PVN” izauga no stāsta par mīlestību līdz apjausmai par vērtīgo sevī un citos. Kādu vakaru vienkārši to sapratu. Sāku zināt, ka mēs ieaužamies otrā cilvēkā, saaugam ar cilvēku un viņa dzīvi. Mēs esam pievienotā vērtība kādam, un kāds tai pašā mirklī ir pievienotā vērtība mums. Tas ir redzams ik uz soļa - mūsu ģimenēs, darba vietās, pat nejaušās tikšanās reizēs. Cilvēks tiecas būt vajadzīgs un šī vajadzība veido mūs kā pievienoto vērtību it visam un visiem. Tā bija kā atslēga uz dziesmas dvēseli. Iesaistīju dziesmas piedziedājuma tapšanā savu ģimeni un draugus Anniju un Gregoru Mažus, kuri arī pielika mazliet no sevis. Paldies, ka esat mans sapņu PVN!” tā Matīss Pavītols.

Svarīgākais