Rutulis remiksējis “Supernovas” pretendenta Riharda Bērziņa dziesmu

© Publicitātes foto

Lai gan Riharda Bērziņa konkursam “Supernova” iesniegtā vecāku mīlestību apliecinošā dziesma “1+1” palika pat aiz pusfinālistu strīpas, tā vismaz tikusi pie jaunas disko manierē ieturētas versijas, ko radījis dīdžejs N’Works.

Remiksu dziesmai “1+1” producējušais latviešu deju mūzikā zināmais dīdžejs N'Works ir tas pats dziedātājs Normunds Rutulis, un jau tas vien dod šai dziesmai vēl vienu atspērienu, tikai nu jau citā mūzikas žanrā.

“Riharda piedāvājums izveidot viņa dziesmai remiksu man šķita ļoti pievilcīgs. Pirmkārt, oriģināls ir 6/8, bet remiksu veidoju klasiskā “house” taktsmērā 4/4. Otrkārt, ļoti simpatizē mūsdienu disko muzikālās vizualizācijas, kas ietekmēja arī mani šī aranžējuma tapšanā. Papildus daži džeza ģitāras rifi un ir gatavs rezultāts, kas cerams, iepriecinās ne tikai mūs abus,” stāsta Normunds.

Rihards Bērziņš: “Ar Normundu esmu pazīstams jau ilgu laiku - vēl no tiem laikiem, kad viņš vērtēja mani jauno dziedātāju konkursos kā žūrijas pārstāvis. Pirms gadiem sešiem satikāmies arī kopīgā muzikālā projektā “Boyband”, kurš diemžēl piedzīvoja tikai pirmizrādi. Tomēr mūsu ceļi pavisam nesen atkal pārklājās, savienojoties manas dziesmas “1+1” remiksā. Normunda maniere remiksēšanā mani uzrunā, tādēļ arī viņam piedāvāju izveidot citādāku versiju. Tas viņam izdevās par visiem 100%, lai gan pēc pirmā demo ieraksta noklausīšanās nespēju savilkt paralēles savai dziesmai ar džeza ģitāras solo. Taču gala rezultātā viss ir savās vietās - mani šis remikss iepriecina un iekustina!”

Svarīgākais