VIDEO: “Red Hot Chilli Peppers” piesaka jaunu albumu; sastāvā būs arī Fruščante

© Publicitātes foto

Supergrupa “Red Hot Chili Peppers” izziņojusi jauna albuma izdošanu: pēc skaita divpadsmitais grupas studijas ieraksts “Unlimited Love” tiks izdots 1. aprīlī “Warner Music” paspārnē.

“Red Hot Chili Peppers” faniem lieli prieki: papildus ziņām par jauna albuma izdošanu, “pipari” pavēstījuši, ka grupā atgriezies un albuma tapšanā piedalījies arī harizmātiskais ģitārists Džons Fruščante (John Frusciante). Albuma izziņošanas dienā grupa publiskojusi arī tā pirmo vēstnesi - sparīgo dziesmu “Black Summer”.

Gaidāmā albuma “Unlimited Love” producents ir ilggadējais grupas draugs Riks Rubins (Rick Rubin), ar kuru iepriekš radošā sadarbība rezultējusies tādos albumos kā “Blood Sugar Sex Magik” (1991), “Californication” (1999), “By The Way” (2002), un “Stadium Arcadium” (2006). “Mūsu vienīgais mērķis ir pazust mūzikā. Mēs (Džons, Entonijs, Čeds un Flī) esam pavadījuši tūkstošiem stundu gan kopā, gan atsevišķi, lai izveidotu labāko albumu, kādu esam radījuši. Esam sasodīti pateicīgi par iespēju visiem būt kopā vienā telpā un atkal strādāt, kļūstot labākiem. Tika pavadītas dienas, nedēļas un mēneši, klausoties vienam otrā, komponējot un brīvā noskaņā “džemojot”. Mūs ieskāva skaņas, ritms, vibrācijas, vārdi un melodijas. Ikviena albuma dziesma ir mūsu atspoguļojums, mūsu visuma skatījums. Ceram, ka jums patiks,” savu vēstījumu klausītājiem nodod grupa.

Svarīgākais