Reperis Skutelis piesaka lielkoncertu “Palladiumā”

© Publicitātes foto

Koncertzālē “Palladium” 20. maijā notiks latviešu hiphopa mūziķa Artura Skuteļa lielkoncerts un pie viena viņa jaunā albuma “Jā” prezentācija.

Albums “Jā” darināts pēdējā gada laikā vairākās Latvijas pilsētās, vokālus ierakstot Rīgā, “msonic Baltic” skaņu ierakstu studijā. “Albuma centrā ir mākslinieka brīvības jautājums, dažādu ārējo apstākļu pārvarēšana, arī radošas krīzes pārvarēšana. Refleksijas par mūziķa un mūzikas industrijas mijiedarbi. Ja vienā teikumā - “Jā” ir mākslinieka brīvības manifests,” saka pats Arturs Skutelis.

Šobrīd albums vēl atrodas apstrādes un noslēdzošo dziesmu ieraksta procesa darbos, tas tiks publicēts šī gada pavasarī.

Arturs Skutelis ir viens no savdabīgākajiem latviešu hiphopa mūziķiem un tekstu autoriem, studijas un radošās apvienības PKI dibinātājs, dzīvās mūzikas grupas “Tvērumi” līderis. Plānots, ka koncertzālē “Palladium” vairāk nekā divu stundu garajā koncertprogrammā Skutelis izpildīs gan albuma “Jā” skaņdarbus, gan dziesmas no senākiem un nu jau leģendām apvītiem laikiem. Kā lielkoncerta īpašie viesi ar savām soloprogrammām uz skatuves kāps hiphopa apvienības “Runu Zāle” dalībnieks BUSH, kurš pērnā gada nogalē publicēja albumu “Putni”, kā arī latgaliešu repere Ūga, kuras 2020. gadā izdotais ieraksts “LG ir HH” apbalvots ar Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balva “Zelta mikrofons” nominācijā “Gada debija”. Lielkoncertu papildinās arī speciāli izveidota scenogrāfija, līdzās Arturam Skutelim uz skatuves darbosies skaņu arhitekts Dj Vinvins un vairāki iepriekš neizsludināti koncerta viesi.

Svarīgākais