Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Augustā Siguldā uzstāsies britu dziesminieks Džeimss Arturs

© Publicitātes foto

Ja ne pavasarī, tad rudenī – kaut kad taču tiem koncertiem ir jānotiek, tāpēc ziņa par to, ka 24. augustā ar īpašu koncertu Siguldas pilsdrupās Latvijā varētu atgriezties britu dziesminieks Džeimss Arturs, jau tiek uztverta optimistiskāk.

Izklaides pasta abonentiem biļešu iepriekšpārdošana uz Džeimsa Artura koncertu sāksies šo trešdien, 26. janvārī, sākot no pulksten 10, bet publiskā biļešu pārdošana visā www.bilesuserviss.lv tīklā, būs sākot no piektdienas, 28. janvāra, pulksten 10.

Jāatgādina, ka iepriekšējo Džeimsa Artura uzstāšanos Lucavsalā 2018. gada maijā apmeklēja aptuveni 30 000 skatītāju, taču šoreiz dziesmu “Impossible”, “Naked”, “Say You Won't Let Go”, “You're Nobody 'til Somebody Loves You”, “Rewrite The Stars”, “You Deserve Better”, “Falling Like The Stars”, “Empty Space”, “Recovery”, “Medicine”, “Lasting Lover” un virkni citu hitu izpildītājs pie mums valstī uzstāsies ar pavisam jaunu koncertprogrammu.

Pandēmijas laiku Džeimss Arturs nav pavadījis, laiskojoties vai mokoties ar depresiju, bet gan aktīvi strādājot. 2020. gada 4. septembrī klajā nāca britu DJ Sigalas singls “Lasting Lover”, kas zīmīgs ar to, ka Džeimss tajā ne tikai iedziedājis vokālu, bet piedalījies arī tā teksta tapšanā. Savukārt pagājušā gada nogalē pie klausītājiem nonāca jaunākais Džeimsa Artura studijas albums “It'll All Make Sense in the End”. Kā medijiem skaidroja pats mūziķis: “[Man] bija noteikts žanrs vai virziens, kurā vēlējos iet, proti, sajaukt roku, ģitāras skaņas ar trepu, hiphopu un popu”.

Kopumā pašlaik visā pasaulē Džeimsa Artura ieraksti pārdoti vairāk nekā 25 miljonu kopiju lielā tirāžā. Ik mēnesi viņa dziesmas klausās 22 miljoni “Spotify” lietotāju, savukārt videoklipi dziesminieka lielākajiem hitiem “YouTube” vietnē skatīti 1,5 miljardus reižu.