Drūmās prognozes piepildās: “Måneskin” koncerts pārcelts uz 2023. gadu

© Publicitātes foto

Kā jau to apskatnieks pirms pavisam neilga prognozēja, drīzumā Latvijā atkal gaidāms Rietumu zvaigžņu koncertu pārcelšanas bums. Pirmā šajā sarakstā bija dziedātāja LP, kurai nu pievienojusies arī itāļu grupa “Måneskin”.

Grupas “Måneskin” šī pavasara turneja, kuras ietvaros bija paredzēts arī koncerts “Arēnā Rīga” (tas bija plānots 14. martā) tiek pārcelta uz 2023. gadu. Grupas menedžments skaidro, ka Eiropā joprojām nestabilās epidemioloģiskās situācijas un katrā valstī atšķirīgo ierobežojumu dēļ koncertus plānotajā kvalitātē diemžēl nav iespējams īstenot.

“Måneskin” komentārs: “Mums jāatvainojas jums, bet koronavīrusa dēļ esam spiesti pārcelt visu turneju. Mums tiešām ļoti žēl. Mēs daudz strādājām pie šīs tūres sagatavošanas, un viss bija tai gatavs, taču diemžēl pēdējo dienu laikā ienāca sliktas ziņas par pasākumu vietu ietilpību un tamlīdzīgi. Mēs nevaram garantēt, ka visi koncerti notiks, jo katrā valstī ir savi noteikumi, un tie, protams, mums ir jāievēro, jo mūsu koncertiem ir jānotiek pilnīgā drošībā visiem. Mēs ļoti, ļoti atvainojamies un ceram jums pēc iespējas ātrāk paziņot jaunos datumus. Paldies par pacietību un atbalstu, mēs visi esam kopā šajā situācijā, tāpēc mums vienkārši ir jāpagaida, bet mēs atgriezīsimies, zvēram, un tas būs vēl labāk. Mēs jūs mīlam!”

Kā informē koncertaģentūra “L Tips Agency”, patlaban noris darbs pie datumu pārplānošanas, un tie tiks izziņoti ne vēlāk kā 1. martā. Jebkurā gadījumā, visas iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajā koncerta datumā, un nekādas papildus darbības nav jāveic.

Svarīgākais