Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Purple Disco Machine izdod dziesmu 80. gadu disko noskaņās

© Publicitātes foto

Vācu producents un dīdžejs Purple Disco Machine, sadarbojoties ar angļu grupu “Sophie And The Giants”, radījis jaunu dziesmu “In The Dark”. Iepriekš šī radošā tandēma kopā radītā dziesma “Hypnotized” guva pasaules slavu un pārsniedza tika straumēta vairāk nekā 350 miljonus reižu.

Jaunajā dziesmā “In The Dark” abi autori parādījuši savas stiprās puses -Purple Disco Machine, īstajā vārdā Tino Šmits, nodrošinājis dziesmas disko elementus, savukārt Sofija no grupas “Sophie And The Giants” papildina mūziku ar savu vokālu un melodiskumu. Jaunajam singlam ir radīts arī video klips, kura autors ir Dimitrijs Cvetkovs (Dimitri Tsvetkov). Klipā attēlota kāda lietaina nakts bijušajā Vācijas Demokrātiskajā republikā Berlīnes austrumos, kurā atklāti aizliegta mīlas stāsta pavērsieni, ko caurvij spiegošana un nodevība.

4. martā Purple Disco Machine izdos albumu “Exotica Deluxe” - papildinātu albuma “Exotica” versiju. 14 dziesmu garajā albumā “Exotica” producents ievijis 80. gadu skanējumu un atsauces uz vācu mūziķiem. Šis albums straumēts vairāk nekā 500 miljonu reižu. Jāatgādina, ka Purple Disco Machine savu profesionālo darbību sāka 2012. gadā un ir kļuvis par svarīgu pasaules deju mūzikas skatuves sastāvdaļu. Aizvadīto desmit gadu laikā viņš radījis dziesmu remiksus tādiem mūziķiem kā Dua Lipa, Marks Ronsons, Kelvins Hariss, Fatboy Slim, Eltons Džons u.c.