Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Oskars Deigelis duetā ar Antru Stafecku laiž apritē māsas sacerētu dziesmu

© Publicitātes foto

Ar jaunu kompozīciju savus klausītājus iepazīstinājis mūziķis Oskars Deigelis. Šoreiz singls tapis sadarbībā ar dziedātāju Antru Stafecku, taču interesantākais – dziesmas autore ir Oskara māsa.

Dziesmas “Apmātība” mūzikas un teksta autore ir Oskara Deigeļa māsa Anita Tīlena, savukārt aranžiju uzticēts veikt Jānim Narbutam no producentu apvienības “White Wide Production”. Dziesmas video versiju veidojis Kaspars Dvinskis. “Skaņdarba izdošanas kontekstā jāteic, ka visam ir savs laiks un neko dzīvē nevajadzētu sasteigt. Tā ir mūžsena patiesība, ko nākas atskārst arvien biežāk un pārliecinošāk. Jau ļoti sen vēlējos ieskaņot tieši šo māsas dziesmu un man prieks, ka beidzot tas ir izdevies. Vēl pirms sākām darbu pie ieraksta zināju, ka vēlos uzaicināt to kopā ar mani iedziedāt Antru - jutu, ka viņai šī dziesma piestāvēs,” stāsta Deigelis.

“Ar Oskaru esam sadarbojušies veidojot skaņdarbus jau iepriekš, un, kā jau vienmēr, viņam bija skaidra vīzija par to kādam jābūt rezultātam. Skanējums veidots nostaļģiskās astoņdesmito gadu noskaņās. Melodiju gaumīgi izceļ Oskara zemais reģistrs un samtainā balss, kuru papildina Antras maigais vokāls. Abu dziedātāju balsis lieliski savijas kopā un veido ausīm tīkamu skanējumu. Bija patiesi liels prieks sadarboties ar abiem māksliniekiem,” komentē producents Jānis Narbuts.