Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Bukmeikeri par “Supernovas” favorīti uzskata Aminatu

© Publicitātes foto

Lai gan Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa “Supernova 2022” pusfināls risināsies tikai 5. februārī, visu zinošie bukmeikeri jau izdarījuši savas prognozes.

“Līdz “Supernovas” sākumam prognozes varētu arī mainīties, bet šobrīd mūsu bukmeikeru galvenie favorīti ir Aminata, “Citi Zēni” un “Bermudu Divstūris”,” prognozē kompānijas “Betsafe” pārstāvis Valters Rozmanis.

Bukmeikeri par savu favorīti sauc Aminatu un viņas dziesmu “I’m Letting You Go” (20%), tāpat favorītiem pieskaitāmi “Citi Zēni” un viņu kompozīcija “Eat Your Salad” (12%), bet atraktīvo brālēnu Bicepsa un Tricepsa grupas “Bermudu Divstūris” debija uz “Supernovas” skatuves tiek vērtēta ar 11% iespējamību uzvarēt.

Šova “X Faktors” mentoru Reiņa Sējāna un Intara Busuļa duetam “Bujāns” ar viņu nu jau piekto kopīgi radīto dziesmu “He, She, You & Me” izredzes iekļūt finālā vērtējamas ar 8% iespēju.

“Interesanti, ka liela daļa atpazīstamu vārdu izvēlējušies tādu kā “comedy music” stratēģiju, startējot jaunizveidotos ansambļos, kuri konkurēs ar līdzīgiem, bet sabiedrībā jau zināmākiem sastāviem kā “Citi Zēni” un “Bermudu Divstūris”. Grūti pateikt, vai stratēģija attaisnosies, bet pieredze rāda, ka ir bijuši gadi, kad tā ir nesusi vēlamo rezultātu. Spilgtākais pārsteigums no koeficientu viedokļa bija 2014. gads, kurā par pārliecinošu favorītu uzskatīto Donu pārspēja “Aarzemnieki” ar “Cake To Bake”,” atgādina Valters Rozmanis.