Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“X Faktorā” iepazītais duets “Neprāts” sadomā nofilmēt videoklipu Spānijā

© Publicitātes foto

Duets “Neprāts” Signijas Taraņenko un Aleksandra Tuguševa sastāvā ļāvies trakai idejai un devies spontānā braucienā uz Spāniju, lai tur nofilmētu videoklipu savai pirmajai dziesmai.

“Runā, ka spontānās idejas ir tās labākās un trakajiem pieder pasaule. Mēs sakām - vienkārši neprāts!” duets stāsta par negaidītās ieceres realizēšanu.

Pagājušajā otrdienā jauniešiem radusies ideja nofilmēt savas dziesmas video Malagas vecpilsētā un jau trešdien meklētas iespējas to realizēt - precizēta informācija par aviobiļetēm, nakšņošanas vietu un pandēmijas ierobežojumiem.

Ceturtdienas pēcpusdienā lidojuma biļetes iegādātas, bet piektdien agri no rīta “Neprāts” izlidojis uz Spāniju, lai jau tajā pašā dienā meklētu labākās filmēšanas vietas un filmētu pirmos izmēģinājuma kadrus tūristu iecienītajā Malagā. Sestdien visas dienas garumā notikusi intensīva filmēšana un pēdējā lokācija bijusi Malagas krastmalā, ķerot saulrieta skaistākos mirkļus. Savukārt svētdien pēcpusdienā pāris jau devies atpakaļ uz Rīgu, lai turpinātu strādāt pie jaunās dziesmas un tās video, kas tiks prezentēts februārī. Precīzu datumu neprātīgais “Neprāts” jau drīzumā sola paziņot savā profilā sociālajos tīklos “Facebook” un “Instagram”.

Jāatgādina, ka duetā "Neprāts" ir apvienojušies divi talantīgi jaunieši - bekvokāliste, dziedātāja un farmaceita asistente Signija Taraņenko, kura uzstājas arī ar skatuves vārdu Signia, un “Radio Skonto” ētera personība un LTV1 raidījuma “4. studija” vadītājs Aleksandrs Tuguševs. Viņi savu muzikālo duetu radīja īsi pirms piedalīšanās aizvadītā gada televīzijas šovā “X Faktors”.