Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Par pēdējo ceļazīmi uz “Supernovu” sacentīsies arī Antra Stafecka, Katrīna Dimanta un Marta Ritova

© Publicitātes foto

Iesācies balsojums, kurā skatītājiem un klausītājiem ir iespēja izvēlēties Latvijas Televīzijas (LTV) konkursa “Supernova 2022” septiņpadsmito pusfināla dalībnieku. Balsot konkursa mājas lapā var līdz 14. janvāra pulksten 23.59.

LTV izveidotā žūrija jau pagājušajā nedēļā izvēlējās 16 konkursantus dalībai “Supernova 2022” pusfinālā, bet tagad skatītāju un klausītāju balsojumam izvirzītas desmit nākamās labākās žūrijas izvēlētās konkursa dziesmas un to izpildītāji. Tikai viens, kurš saņems lielāko atbalstu, pievienosies citiem pusfinālistiem un uzstāsies konkursa televīzijas tiešraidē 5. februārī.

Jāsaka, ka daži no žūrijas lēmumiem par aiz pusfināla borta atstātajiem un tagad uz balsotāju labvēlību gaidošajiem raisa pamatotu izbrīnu.

Lai gan starp šīm desmit dziesmām nav nevienas tādas, kurā varētu saskatīt “Supernovas” potenciālo uzvarētāju, piemēram, vokāli jaudīgās Katrīnas Dimantas dziesma “My Voice” un Mika Galvanovska specifiskā “I'm Just A Sinner” pilnīgi noteikti bija pelnījuši tūlītēju ceļazīmi uz pusfinālu, ar plus zīmi atzīmējamas arī Dārtas Stepanovas izpildītā “Brīnumzeme” - Valtera Pūces dziesma ar Patrishas vārdiem, kura jau izpelnījusies atzinību radiostaciju rotācijās, kā arī Martas Ritovas “Let Me Go”. Interesanta ir arī Antras Stafeckas un Ata Ieviņa sparīgā “Calle The Lights”.

Uz “Supernovas” pēdējo ceļazīmi pretendē arī par latvju kantri mūzikas jauno cerību dēvētais Edvards Strazdiņš (dziesma “Open Road”), šovā “X Faktors” grupas “Baritons” sastāvā manītais Mārtiņš Strods (“One More Time”), “Supernovā” jau startējušais Toms Kalderovskis (“Naked Smile”), daudzkur redzētais Rihards Bērziņš (“1+1”), kā arī grupa “Tētis”, kurā apvienojušies mūziķi Nauris Brikmanis, Valters Osis, Didzis Bardo un Valters Pūce - viņi visi patiešām ir tēti. Šīs apvienības piedāvātā dziesma saucas “Labākie vārdi”.

Balsot par saviem favorītiem iespējams reizi 24 stundās, autorizējoties ar savu sociālo mediju profilu. Balsojuma uzvarētāju LTV paziņos 15. janvārī. “Supernova 2022” pusfināls notiks 5. februārī, fināls - 12. februārī.