Rīgas gotiskā roka grupa “Everlust” izdod vējainu videoklipu

© Inese Eseni

Gotiskā roka grupa „Everlust” no Rīgas laidusi klajā video dziesmai „Alone”, kura iekļauta Itālijā ierakstītajā un šovasar izdotajā albumā „Diary Of Existence”. Videoklips filmēts jūras krastā un liek piemirst par ārā valdošajām sniega kupenām.

Dziesmas “Alone” mūzikas autors ir grupas “Everlust” ģitārists Vladislavs Pūcēns, bet teksta autori - Vladislavs un vokāliste Keita Brauna. Video filmējis un apstrādājis Konstantīns Kaļiņins. “Dziesma ir par eksistenciālu krīzi, kad cilvēks apjauš, ka viņš ir tikai mazs mirklis šajā laikā. Šī dziesma ir arī par neatbildētām jūtām - nekas nesāp tik ļoti kā tas, kad cilvēks, kuru tu mīli un alksti pēc viņa uzmanības, tevi ignorē. Mūsu video stāstā ir skaidri redzams, cik šīs sajūtas var būt destruktīvas,” tā mūziķi.

„Everlust” spēlē melanholisku mūziku, balansējot starp gotisko roku un melodisko metālu, iedvesmojoties no tādiem žanra pārstāvjiem kā „Theatre Of Tragedy”, „Draconian”, „Sentenced”, „Lacuna Coil”, „Paradise Lost” un „HIM”. Grupa aktīvi darbojas no 2014. gada, ir sniegti daudz koncerti gan Latvijā, gan Lietuvā. Viņu dziesmas lielākoties ir par mīlestību, attiecībām, šķiršanos, pārdzīvojumiem un pārdomām par dzīvi ar romantisku, dažkārt traģisku, bet reizēm filozofisku skatījumu. 2020. gada februārī „Everlust” parakstīja līgumu ar itāļu ierakstu kompāniju „Wormholedeath” un izdeva pilnmetrāžas albumu „Diary Of Existence”.

Svarīgākais