Grēta Grantiņa, Elīna Gluzunova, “Tautumeitas” un citi šova “X Faktors” dalībnieki sniegs Ziemassvētku koncertu

© Publicitātes foto

24. decembra vakarā pulksten 20.45 skatītājus TV3 ēterā ar īpašu koncertu priecēs muzikālā šova “X Faktors” šīs sezonas 12 finālisti, dalībnieki no iepriekšējām sezonām, kā arī Intars Busulis un grupa “Musiqq”. Koncerta repertuārā – labākās Ziemassvētku dziesmas latviešu un angļu valodā.

Ziemassvētku koncerts sniegs iespēju skatītājiem vēlreiz skatīt visu 12 šīs sezonas finālistu sniegumu. Uz skatuves kāps Tom Simo, Edgars Kārkliņš, Eduards Rediko, Deniels Bērziņš, Viktors Buntovskis, Olga Palušina, Loreta Klibiķe, duets “Neprāts”, Diona Liepiņa, grupas “Audiokvartāls” un “We”, kā arī šīs sezonas uzvarētāja Grēta Grantiņa. Koncerta īpašie viesi būs šova otrās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova un otrās vietas ieguvēji - grupa “Baritoni”. Uzstāsies arī pirmās sezonas atklājums - grupa “Tautumeitas”. Bez bijušajiem šova dalībniekiem uz skatuves kāps arī Intars Busulis un grupa “Musiqq”.

“Vislabākos Ziemassvētkus mēs katrs varam radīt sev pats, ar mūzikas palīdzību, ar svētku gardumiem vai ģimenes klātbūtni. “X Faktora” finālsēriju dalībnieki un īpašie koncerta viesi ar Latvijā un pasaulē iemīļotākajām Ziemassvētku dziesmām mēģinās uzburt tādu svētku sajūtu, lai arī ikviens skatītājs pēc koncerta teiktu: “Jā, šie tiešām bija Vislabākie Ziemassvētki!”,” norāda Markus Riva, kurš vadīs arī šo koncertu.

“Ziemassvētkus es sagaidu ar vissiltākajām sajūtām - it sevišķi tāpēc, ka man mājās ir mazs ķipars, kurš ļoti gaida šos svētkus un Ziemassvētku vecīti. Viņš jau pirms kāda uzrakstīja viņam vēstuli, tā kā man ir vēl darbiņš, ko darīt,” smaida grupas “Musiqq” dalībnieks un žūrijas pārstāvis Marats Ogļezņevs.

Svarīgākais